zondag 26 augustus 2012

Sporten maar! De overtollige vakantiekilootjes er weer af!


Wederom een bericht over Esprit, nu komt het bedrijf met een wellness/sports-collectie
Deze collectie bestaat uit sweatshirts, sportgerelateerde tops en broeken. Daarnaast bevat de collectie bijpassende sportaccessoires zoals tassen, een waterfles en een yogamat. Alle kleding binnen deze lijn is gemaakt van duurzame materialen, waaronder organisch katoen. De artikelen zijn geschikt voor zowel ontspannende als actievere wellness-sporten.

Materialen
De collectie is ontworpen om zo veel mogelijk bewegingsvrijheid te bieden. Volgens Esprit heeft het merk een eigen 'E dry-materiaal' ontwikkeld dat ademt, snel opdroogt en nare geurtjes weert.

Het Duitse label vindt de collectie geschikt om zowel in de sport- als de modewinkel te hangen. Dit komt doordat de Wellness-collectie een brug wil slaan tussen sport en lifestyle. Niet alleen de functie van de kledingstukken is belangrijk, aan het uiterlijk is ook veel aandacht besteed. Het merk gebruikt voor deze eerste collectie een zacht kleurenpalet, met hier en daar rode en oranje elementen. 
  



Christy Turlington
Het topmodel Christy Turlington is het gezicht van de lijn. Ook modefotograaf David Sims en stylist Camille Bidault-Waddington verlenen hun medewerking aan de campagne. Omdat Turlington ook zich inzet voor het goede doel Every Mother Counts, brengt Esprit binnen de Wellness-collectie ook het limited edition-shirt ‘count me in!' op de markt. De opbrengst van dit shirt gaat naar dit goede doel, dat ernaar streeft onnodige moedersterfte te stoppen.
Deze nieuwe collectie wordt november 2012 gelanceerd. Prijzen zijn nog onbekend.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten